Allround aannemer.

Alle werkzaamheden bij 1 bouwbedrijf? Dat kan bij ons!

Al meer dan 23 jaar ervaring!

Telefoon: 0598-627139

bouwbedrijf_wilting_groep_veendam_allround_aannemer-TOP

Afzuigsystemen / ventilatie

Vocht en ventilatie

Wij kunnen uw woning of pand voorzien van een afzuigsysteem en ventilatie. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer, de keuken en de toiletruimte. In deze ruimtes spelen vocht en geur een dominante rol. Door middel van een afzuigsysteem kunt u vocht en geurtjes afvoeren. Dit is voor het hele klimaat in huis een positieve werking. Zo kunt u schimmel voorkomen maar ook voor uw gezondheid is een goede vochtbalans in uw woning essentieel.

Verkoeling

Airco in uw woning of winkelpand is vandaag de dag de normaalste zaak. Op hete dagen kunt u uw woning op een constante temperatuur houden. Zo slaapt u lekkerder en heeft u de controle over het klimaat in uw woning. Voor winkelpanden is het de manier om de klant comfortabeler te laten winkelen. Ook voor het installeren van een airco kunt u bij ons terecht.

Ventilatierooster in glas/ramen

Ook voor ventilatierooster in uw ramen kunt u bij ons terecht.

 

Alle werkzaamheden die hier bij komen kijken worden uitgevoerd door Wilting Groep.

Denk aan:

  • Airco
  • Ventilatie
  • Vochtregulatie
  • Afzuigsystemen
  • Overige Afzuigsystemen / ventilatie
afzuigsystemen-wilting-groep-bouwbedrijf-veendam
wilting-groep-bouwbedrijf-veendam
werkbus-wilting-groep-2018

Wilting Groep. Allround aannemer.

Wij hebben een groot aantal verschillende vakmannen in dienst met uiteenlopende vakgebieden. Dankzij onze dochter bedrijven kunnen wij u helpen met bijna alle mogelijk zaken die met uw woning hebben te maken. Zowel binnen als buiten. Heeft u vragen?
U mag altijd contact met ons opnemen. Want als u het kunt bedenken kunnen wij het maken/herstellen of repareren.

Denk aan: Kleine en grote reparaties, Bouw en verbouw. Alle type daken, Dakisolatie, Timmerwerk binnen, Windveren, Schoorsteen vegen, Lekkage opsporen en verhelpen, Vernieuwing voegwerk, Lood vervangen, Impregneren, Reinigen van de schoorsteen, Muurisolatie, Regenafvoer, Kunststof kozijnen, Houten kozijnen, Dubbelglas, Schilderwerk, Schilderwerk binnen, Haarden, CV aanleg, (vloer) verwarming, Vloerisolatie, Vloeren leggen: Cementdekvloeren of egaline (ruwe bouw) maar ook pvc vloeren (afwerking), Fundering, Elektra, Water aanvoer/afvoer, Riolering, Complete dakkapellen op maat, Stucwerk, Behangen, Badkamers, Tegels zetten, Afzuigsysteem plaatsen, Metselwerk, Vernieuwing voegwerk buitengevel, Schilderwerk buiten, Uitbouwen/ aanbouwen/serre, Toilet ruimtes, Complete keukens, Complete woningen!

U kunt het niet noemen of wij kunnen het voor u doen!

Topframe-wilting-groep-veendam-bouwbedrijf-noorden-veendam-doorsnee-woning-5